Country band

Ben je op zoek naar een leuke country band voor je festival of evenement? De Nederlandse country scene is redelijk klein en het is misschien moeilijk om de juiste band of Nederlandse country artiesten te vinden in het genre country. Je wilt bijvoorbeeld een nieuwe naam of je zoekt iets heel specifieks.

Om de ├ęchte Nashville sound naar Nederland te halen hoef je helemaal geen Amerikaanse artiest te laten overkomen, want je kunt ook een Nederlandse country band boeken. Country muziek Nederland mag er ook zeker zijn!

Angie Flare is een Nederlandse country zangeres en brengt met haar Nederlandse country band moderne country rock/pop muziek. Angie heeft een energieke band met scheurende gitaren en sterke vocalen. De band bestaat geheel uit jonge, maar ervaren muzikanten met grote liefde voor het genre. De band speelt toegankelijke songs die aansprekend zijn voor een breed publiek. Country bands Nederland gezocht? Dan hoef je dus niet verder te zoeken. Klik hier om direct contact op te nemen.

Angie Flare en band brengen aanstekelijke muziek die nog dagen in je hoofd blijft hangen. Met hun optreden zetten ze je achter het stuur van een oude Mustang over de uitgestrekte wegen van de Amerikaanse Westkust bij zonsondergang. Een eenvoudig gevoel van vrijheid dat je vleugels geeft en daarna stevig met beide benen op de grond zet. Lees hier meer over Angie Flare.

De country pop/rock songs zijn geïnspireerd door de moderne sound uit de moederstad van country muziek: Nashville. Zo haal je echt het gevoel van deze bruisende, muzikale stad naar jouw festival of event. Wil je Angie Flare eens live zien spelen? Klik hier voor de aankomende live shows.

Klik hier om contact op te nemen voor boekingen. Schrijf je hieronder in om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Stay updated? Subscribe to my newsletter!

Processing…
Done! You're subscribed!