Country zanger Nederland

Op zoek naar een country zanger Nederland voor je festival of evenement? Angie Flare is een Nederlandse countryzangeres en singer-songwriter die moderne country pop/rock maakt, ge├»nspireerd door de muziek uit de Amerikaanse stad Nashville. In 2022 lanceert Angie haar tweede EP ‘With the Car Running’ . Haar debuut ‘Footprints in the Sand’ heeft ze in 2020 uitgebracht. Klik hier om direct contact op te nemen.

Er zijn niet veel Nederlandse country zangers, dus het is misschien lastig om de juiste country zanger of country zangeres voor je evenement te vinden. Wellicht ben je op zoek naar een naam die je nog niet kende of iets vernieuwends. Bijvoorbeeld andere genres.
Angie Flare is een Nederlandse country zangeres die country pop/rock maakt geïnspireerd door de muziek uit Nashville, de moederstad van de country muziek. Een modern geluid, maar trouw aan de roots van de muziek. Met scheurende gitaren en mooie vocalen. Liedjes die gaan over persoonlijke groei, het najagen van je dromen en de kleine dingen die het leven zo mooi maken. Angie hoopt ooit haar debuut album in de Amerikaanse stad op te nemen. Lees hier meer over Angie Flare.

Country zangeres Angie Flare is zowel akoestisch als duo of trio op gitaar te boeken als met complete band. Ze speelt haar eigen geschreven moderne country liedjes, maar ze speelt ook covers van andere country artiesten. Een combinatie van countryrock en countrypop. Angie zingt al vanaf een jonge leeftijd en heeft muziek maken in haar bloed zitten. Haar stem heeft een krachtig geluid en ze geeft energieke optredens. Voor je zoektocht naar Nederlandse country bands of een Nederlands countryzanger ben je hier dus op het juiste adres!

Wil je Angie een keer live zien spelen? Klik hier voor de aankomende live shows.

Een countryzanger onderscheidt zich doordat hij of zij echte verhalen vertelt door middel van muziek. Countrymuziek gaat over het gewone alledaagse leven. Elk liedje vertelt een herkenbaar verhaal.
Maar het is natuurlijk prijzig om een Amerikaanse country artiest naar Nederland over te laten komen. Daarom is het een mooie oplossing om een country zangeres Nederland te boeken voor je festival of event als je op zoek bent naar artiesten. Geef country muziek Nederland een steuntje in de rug en boek nu een country Nederlandse zanger of zangeressen voor je evenement of concert!

Klik hier om contact op te nemen voor boekingen. Schrijf je hieronder in om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Stay updated? Subscribe to my newsletter!

Processing…
Done! You're subscribed!